fredag den 1. november 2013

Køredragt til baby

Jeg har i et stykke tid overvejet at lave en køredragt til babyautostolen, men har ikke lige fået det gjort... Men nu er det endelig lykkes :o)

Vores gode venner skal have barn nr. 2 om ganske kort tid (inden for 14 dage), og har (igen) lånt vores autostol, da de lige så godt kan låne istedet for at købe, når nu vi ikke bruger den p.t. Så det var jo oplagt at få lavet køredragten, så deres baby kan holde varmen i det kolde og blæsende efterårs vejr :o)

Dragten blev egentlig vældig fin - der er jo altid plads til forbedringer - og jeg må indrømme at for et første forsøg, så er jeg godt tilfreds med det endelige produkt. Der burde nok laves et par ændringer på mønsteret - i tilfælde af, det skal bruges igen - da jeg lavede en del tilretninger undervejs.... Den er lavet efter Minikrea mønster "heldragt 10550", og blev måske liiidt lang, men hellere for lang end for kort ;o) Men mest positivt af alt, så lykkes det at lave dragten uden at jeg skulle pille op undervejs, og det lykkes også at sætte trykknapper i, uden større problemer (det er 4 år + siden jeg sidst har brugt trykknapper til noget...). Den er lavet i mikrofleece (det med ænderne på) og i polarfleece, med lidt pynt på hætten i form af 3 mm silkebånd i gul, orange og rød.


Billederne kunne vidst godt være bedre, men det gik lidt stærk med at få dem taget, da vi stort set var ude af døren for at aflevere autostol og køredragt, til de vordende forældre ;o)

Jeg tænkte dog på, om trykknap tangen fra Prym er alle pengene værd? Jeg har aldrig brugt andet end en hammer og den dims til at sætte ned over trykknappen, og det kan til tider give lidt ømme fingre ;o) Hvad siger de erfarne trykknappe montører?

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er den altså sød:-D De små ænder er da slet ikke til at stå for!

  SvarSlet
 2. Den ser dejlig ud!
  - og ja de små ænder er da SÅ søde!

  Camilla

  SvarSlet
 3. "Ænderne" skulle slet ikke have været med hjem, men kunne heller ikke stå for dem ;o) Tak for kommentarene :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin og lækker. Den skal de nok blive glad for :-)
  KH Gitte

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet fin :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Hvor er det hyggeligt at få kommentarer, især når det er ros :o) Mange tak! Det giver da virkelig lyst til at få mere gang i bloggen ;o)

  SvarSlet